Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Riverdance: The Animated Adventure

Film, 2022, 93 minuten
Riverdance: The Animated Adventure
Na een hartverscheurend verlies leren de Ierse Keegan en zijn in Spanje geboren vriendin Moya door gevaar en wanhoop heen te dansen met een magische kudde herten.
De film Riverdance: The Animated Adventure is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 93 minuten. Vlug voetenwerk en dansende dieren komen samen in dit vrolijke verhaal van 'Riverdance'-componist Bill Whelan. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Deze film is Hartverwarmend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Riverdance: The Animated Adventure op IMDB

Score: 5,3 van de 10

An Irish boy named Keegan and a Spanish girl named Moya journey into the mythical world of the Megaloceros Giganteus who teach them to appreciate Riverdance as a celebration of life. Inspired by the global stage sensation and with new music by Grammy winner Bill Whelan, this is an animated adventure of sight, sound and dance as you've never before experienced.

Acteurs in Riverdance: The Animated Adventure

Regisseurs

Meer zoals Riverdance: The Animated Adventure

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

All My Loving
In deze klassieke documentaire met interviews met leden van de Beatles, The Who, Cream en meer wordt de stand van popmuziek in 1968 geanalyseerd.
Alalá
Een kunstcentrum voor kinderen in een multiculturele wijk in Sevilla gebruikt de kracht van flamenco om kansen te creëren en sociale verandering aan te wakkeren.
A la diestra del cielo: Silvio, un cantaor rockero
Via concertbeelden en interviews met dierbaren schetst deze documentaire een profiel van de wijlen Sevilliaanse muzikant Silvio Fernández Melgarejo.
The Sound of Magic
Een goochelaar die in een verlaten pretpark woont, doet de problemen verdwijnen van een ontmoedigde teenager die het hard te verduren heeft, en geeft haar weer hoop.
Marmaduke
De slordige en ondeugende Marmaduke heeft een groot hart, maar komt altijd in de problemen! Heeft hij het talent om te schitteren in de deftige wereld van de hondenshows?