Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rings

The Ring
Film, 2017, 102 minuten
Rings
Een groep studenten probeert de duistere geheimen van een video te ontrafelen waarvan wordt beweerd dat iedere kijker na zeven dagen wordt vermoord.
De film Rings is uitgebracht in 2017 en duurt 102 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Deze film is Universiteit, Horror, Halloweenfavoriet, Eng.

Rings op Moviemeter

Score: 2,24 van de 5

Julia begint zich zorgen te maken over Holt, haar vriend, wanneer hij een mysterieuze videoband bekijkt. De legende zegt namelijk dat de kijker van de videoband zeven dagen later zal sterven. Julia offert zichzelf op voor haar vriend en komt tot de afschuwelijke ontdekking dat er zich een film in de film afspeelt, die nog nooit eerder door iemand gezien is.

Rings op IMDB

Score: 4,5 van de 10

Julia becomes worried about her boyfriend, Holt, when he explores the dark urban legend of a mysterious video said to kill the watcher seven days after viewing. She sacrifices herself to save her boyfriend and in doing so makes a horrifying discovery: there is a "movie within the movie" that no one has ever seen before.

Acteurs in Rings

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Frans

Meer zoals Rings

Christine

Christine

(1983)

Norbit

Norbit

(2007)

The Roommate

The Roommate

(2011)

Carrie

Carrie

(2013)

Scream

Scream

(2016)

Hush

Hush

(2016)

Verónica

Verónica

(2017)

Death Note

Death Note

(2017)

Riverdale

Riverdale

(2018)

Little Evil

Little Evil

(2017)

Family Blood

Family Blood

(2018)

Haunted

Haunted

(2018)

The Ritual

The Ritual

(2018)

Malevolent

Malevolent

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Paul, Apostle of Christ
Apostel Paulus predikt voorafgaand aan zijn executie het woord van Christus. Zijn vriend Lucas schrijft een revolutionair boek dat de geboorte van de kerk inluidt.
The Sky Is Pink
Een tiener bezwijkt aan een dodelijke ziekte en vertelt postuum over de hechte relaties van haar ouders in dit drama dat is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
A Family Reunion Christmas
M'Dear en haar zussen proberen hun zangoptreden op de rails te houden voor een kerstmisverkiezing in de kerk. Opa leert de kinderen een belangrijke les.
Michelle Wolf: Joke Show
Comedian Michelle Wolf gaat in op schandecultuur, massages, bevallingen, feminisme en nog veel meer (zoals otters) in een stand-upspecial vanuit New York.
The Confession Killer
Henry Lee Lucas kwam in het nieuws toen hij honderden onopgeloste moorden opbiechtte. Deze documentairereeks onderzoekt de waarheid en de verschrikkelijke gevolgen.