Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rings

The Ring
Film, 2017, 102 minuten
Rings
Een groep studenten probeert de duistere geheimen van een video te ontrafelen waarvan wordt beweerd dat iedere kijker na zeven dagen wordt vermoord.
De film Rings is uitgebracht in 2017 en duurt 102 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Deze film is Universiteit, Horror, Halloweenfavoriet, Eng.

Rings op Moviemeter

Score: 2,24 van de 5

Julia begint zich zorgen te maken over Holt, haar vriend, wanneer hij een mysterieuze videoband bekijkt. De legende zegt namelijk dat de kijker van de videoband zeven dagen later zal sterven. Julia offert zichzelf op voor haar vriend en komt tot de afschuwelijke ontdekking dat er zich een film in de film afspeelt, die nog nooit eerder door iemand gezien is.

Rings op IMDB

Score: 4,5 van de 10

Julia becomes worried about her boyfriend, Holt, when he explores the dark urban legend of a mysterious video said to kill the watcher seven days after viewing. She sacrifices herself to save her boyfriend and in doing so makes a horrifying discovery: there is a "movie within the movie" that no one has ever seen before.

Acteurs in Rings

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Frans

Meer zoals Rings

Jaws 3

Jaws 3

(1983)

Christine

Christine

(1983)

Norbit

Norbit

(2007)

The Uninvited

The Uninvited

(2009)

The Roommate

The Roommate

(2011)

Carrie

Carrie

(2013)

The Forest

The Forest

(2016)

Scream

Scream

(2016)

Hush

Hush

(2016)

Don't Breathe

Don't Breathe

(2016)

Verónica

Verónica

(2017)

Death Note

Death Note

(2017)

Riverdale

Riverdale

(2018)

Little Evil

Little Evil

(2017)

Family Blood

Family Blood

(2018)

Haunted

Haunted

(2018)

The Ritual

The Ritual

(2018)

Malevolent

Malevolent

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Our Planet - Behind The Scenes
Als het jaren kost om opnames te maken van dieren in alle uithoeken van de wereld, dan komt er ook drama bij kijken. Dit is een kijkje achter de schermen.
Diagnosis
Dr. Lisa Sanders stelt via crowdsourcing diagnoses voor zeldzame, mysterieuze aandoeningen in een documentaireserie gebaseerd op haar rubriek in New York Times Magazine.
Frontera verde
Wanneer een jonge rechercheur uit Bogota de jungle in moet om vier gevallen van femicide te onderzoeken, ontdekt ze magie, een duivels plan en haar eigen ware afkomst.
Sextuplets
Als een aanstaande vader ontdekt dat hij deel is van een zesling, gaat hij op een wilde reis om zijn biologische familie te ontmoeten. Marlon Wayans speelt de zes rollen.
La Pequeña Suiza
Na de ontdekking van het graf van de zoon van Willem Tell in een Baskisch stadje wordt de weerspannige bevolking aangezet tot een lobby voor annexatie door Zwitserland.