Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ricos de Amor

Film, 2020, 105 minuten
Ricos de Amor
De rijke Teto wil zich bewijzen aan Paula, op wie hij een oogje heeft. Maar als hij haar vertelt dat hij in armoede is opgegroeid, gaat de leugen een eigen leven leiden.
De film Ricos de Amor is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 105 minuten. Aanbevolen voor 7 jaar en ouder Ricos de Amor is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ricos de Amor op IMDB

Score: 6,2 van de 10

Working incognito at his rich dad's company to test his own merits, Teto falls for Paula and tells her he grew up poor, a lie that spins out of control.

Acteurs in Ricos de Amor

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Portuguees (Brazilië) - Audiobeschrijving;Portuguees (Brazilië) [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Portuguees (Brazilië)

Meer zoals Ricos de Amor

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby is terug met haar tweede special. Ze duikt diep in de complexiteit van populariteit, identiteit en haar wonderlijkste ontmoeting in het hondenpark.
The Wrong Missy
Tim denkt de vrouw van zijn dromen uit te nodigen voor een zakelijke retraite naar Hawaï, maar sms't per ongeluk iemand met wie hij een hopeloze blind date heeft gehad.