Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

revisions

Tv-serie, 2018
revisions
De stad Shibuya reist door de tijd en belandt in het jaar 2388. AHRV-agent Milo lijft tiener Daisuke en zijn vrienden in om te vechten tegen vijandige cyborgs: revisions.
De tv-serie revisions is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

revisions op IMDB

Score: 6 van de 10

Daisuke Toujima is a second-year high school student who was abducted when he was young. He was involved in a special phenomenon called Shibuya Drift with his childhood friends Gai, Ru, ...

Acteurs in revisions

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Japans - Audiodescriptie;Japans [Origineel];Engels;Frans
Ondertiteling: Duits;Frans;Engels;Nederlands;Japans

Meer zoals revisions

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Better Than Us
Een familie die bijna uit elkaar valt, krijgt een geavanceerde robot die wordt gezocht door een concern, rechercheurs van de afdeling moordzaken, en terroristen.
Cannon Busters
De onsterfelijke rebel Philly the Kid en zijn transformeerbare roze Cadillac gaan met een altijd vrolijke robot op zoek naar een vermiste prins.
The Naked Director
In de jaren 80 maakte één vastberaden man van elke verpletterende tegenslag een nieuwe kans. Toru Muranishi zorgde voor een revolutie binnen zijn industrie.
KENGAN ASHURA
Ohma Tokita treedt een verborgen wereld binnen waar zakelijke disputen opgelost worden via gladiator-gevechten. Geld is niet meer belangrijk. Hij wil alleen nog winnen.
​SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac
Seiya en de Ridders van de Zodiac komen terug om de reïncarnatie van de godin Athene te beschermen, maar een duistere voorspelling hangt als een zwaard boven hun hoofd.