Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rene van Meurs - Even Goede Vrienden

Film, 2018, 84 minuten
Rene van Meurs - Even Goede Vrienden
Van lunch in het koninklijk paleis tot medische onderzoeken, komiek René van Meurs laat de momenten de revue passeren dat hij aan zichzelf twijfelde - én zichzelf vond.
De film Rene van Meurs - Even Goede Vrienden is uitgebracht in 2018 en duurt 84 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Rene van Meurs - Even Goede Vrienden

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Lonely Island Presents: The Unauthorized Bash Brothers Experience
The Lonely Island imiteert honkbalsterren Jose Canseco en Mark McGwire in dit visuele rapalbum dat zich afspeelt in de hoogtijdagen van de Bash Brothers in de jaren 80.
Wanda Sykes: Not Normal
Wanda Sykes werpt een blik op politiek, realityshows, racisme en het geheim waarover ze zwijgt als het graf in deze gewaagde, onomwonden stand-upspecial.
The Man Who Feels No Pain
In deze metacomedy vol actie wil een jongeman zijn vermogen om pijn te verdragen benutten. Hij traint keihard om de opvolger te worden van zijn vechtsportheld.
Zero
Aan de hand van zijn relaties met twee zeer verschillende vrouwen probeert een kleine vrijgezel met een enorm ego zijn doel te vinden.
Saverio Raimondo: Il Satiro Parlante
De Italiaanse satirische comedian Saverio Raimondo onthaalt een Milanees publiek op verhalen over gedrag op internet, gênant letsel en zenuwslopende vluchten.