Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Reincarnated

Documentaire, 2012, 95 minuten, 382.696 beoordelingen
Reincarnated
Andy Capper van Vice magazine volgt rapper Snoop Dogg op een pelgrimstocht naar Jamaica waar hij zichzelf omdoopt tot Snoop Lion, een reggae-artiest.
De documentaire Reincarnated is uitgebracht in 2012 en duurt 95 minuten. Snoop Dogg ruilt hiphop in voor reggae in deze fascinerende documentaire over zijn onthullende reis naar Jamaica. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Reincarnated op Moviemeter

Score: 2,95 van de 5

'Reincarnated' volgt Snoop Dogg tijdens zijn reis naar en door Jamaica. Deze reis heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat Snoop Dogg een album heeft opgenomen met Diplo, onder de naam Snoop Lion. Geïnspireerd door de rastafari, is Snoop Dogg gereïncarneerd tot Snoop Lion.

Reincarnated op IMDB

Score: 6 van de 10

Hip-Hop artist Snoop Dogg changes his name to Snoop Lion, travels to Jamaica, immerses himself in Rastafarian culture, and produces his first reggae record.

Acteurs in Reincarnated

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Reincarnated

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.