Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Recep Ivedik 1

Film, 2008, 101 minuten
Recep Ivedik 1
Een man vindt de portemonnee van een rijke man en onderneemt een lange reis in een oude auto om deze terug te geven. Hij vindt een oude liefde en een nieuw luxeleven.
De film Recep Ivedik 1 is uitgebracht in 2008 en duurt 101 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Recep Ivedik 1 op IMDB

Score: 4,8 van de 10

The movie is about a man trying to impress his childhood lover, although it may sound like a romantic movie, it is not. When Recep comes see's Sibel he starts to remember the old days, from there on he goes into very ridiculous lengths to impress her. The story gets a bit complicated when Recep comes across many obstacles but overcomes everything in his own funny ways.

Acteurs in Recep Ivedik 1

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Recep Ivedik 1

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jack Whitehall: Christmas with My Father
Jack Whitehall nodigt zijn uiterst stugge vader uit op het podium in het Londense West End voor een extravagante comedyshow in kerstsfeer, compleet met beroemde gasten.
A Family Reunion Christmas
M'Dear en haar zussen proberen hun zangoptreden op de rails te houden voor een kerstmisverkiezing in de kerk. Opa leert de kinderen een belangrijke les.
Michelle Wolf: Joke Show
Comedian Michelle Wolf gaat in op schandecultuur, massages, bevallingen, feminisme en nog veel meer (zoals otters) in een stand-upspecial vanuit New York.
Triad Princess
Nadat de onbesuisde dochter van een machtige triadebaas bodyguard is geworden van een beroemdheid, zet ze het leven van een tv-ster op zijn kop en ontdekt ze de liefde.
Astronomy Club: The Sketch Show
Met unieke persoonlijke perspectieven die samen één stem vormen, laten de leden van Astronomy Club zich van hun scherpe kant zien in absurde sketches.