Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Recep Ivedik 1

Film, 2008, 101 minuten
Recep Ivedik 1
Een man vindt de portemonnee van een rijke man en onderneemt een lange reis in een oude auto om deze terug te geven. Hij vindt een oude liefde en een nieuw luxeleven.
De film Recep Ivedik 1 is uitgebracht in 2008 en duurt 101 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Recep Ivedik 1 op IMDB

Score: 4,8 van de 10

The movie is about a man trying to impress his childhood lover, although it may sound like a romantic movie, it is not. When Recep comes see's Sibel he starts to remember the old days, from there on he goes into very ridiculous lengths to impress her. The story gets a bit complicated when Recep comes across many obstacles but overcomes everything in his own funny ways.

Acteurs in Recep Ivedik 1

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Recep Ivedik 1

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Modo Avião
Als Ana, een influencer, met haar auto een botsing krijgt terwijl ze belt, wordt ze naar de boerderij van haar norse opa gebracht en tot een digitale detox gedwongen.
Alex Fernández: The Best Comedian in the World
Stand-upcomedian Alex Fernández vertelt zijn bekende autobiografische verhalen, maar gaat deze keer dieper met een gevoelige anekdote over een van zijn broers.
Fortune Feimster: Sweet & Salty
Actrice, comedian en schrijfster Fortune Feimster betreedt het podium en grapt onder meer over haar ontluikende seksualiteit, zuidelijke roots en showbizzcarrière.
Motichoor Chaknachoor
Hij is bijna 40, werkloos, wanhopig op zoek naar een vrouw en net teruggekeerd naar Dubai. Een mooie dame uit Bhopal merkt hem op en beschouwt hem als haar redding.
Leslie Jones: Time Machine
In deze uitbundige, maar rauwe stand-upspecial neemt Leslie Jones haar evolutie als volwassene door, van pogingen om Prince te verleiden tot haar strijd tegen slaapapneu.