Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rebelde

Tv-serie, 2022
Rebelde
Wanneer op Elite Way School een nieuw schooljaar begint, bedreigt een bekende vijand, het geheime genootschap de Loge, de muzikale hoop van eerstejaarsleerlingen.
De tv-serie Rebelde is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Voor volwassen kijkers. Mogelijk ongeschikt voor kinderen tot en met 17 jaar. Rebelde is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Hartstochtelijk, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rebelde op IMDB

Score: 7,2 van de 10

It's a look at the life of teenagers who go to the Elite Way School. The lead actors are Dulce Maria, Anahi, Maite Perroni, Christian Chavez, Christopher Uckerman and Alfonso Herrera. They are a part of a band called RBD and Rebelde follows them through their teenage life. They also fall in love, laugh and live together in Elite Way School.

Acteurs in Rebelde

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans - Audiobeschrijving;Spaans [Origineel];Frans;Italiaans
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands;Vereenvoudigd Chinees;Traditioneel Chinees

Meer zoals Rebelde

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

This Is Not a Comedy
Het leven van een comedian krijgt weer zin wanneer zijn beste vriendin hem vraagt om haar spermadonor te worden en hij een meisje ontmoet dat contact maakt met de kosmos.
Riverdance: The Animated Adventure
Na een hartverscheurend verlies leren de Ierse Keegan en zijn in Spanje geboren vriendin Moya door gevaar en wanhoop heen te dansen met een magische kudde herten.
The Journalist
Een gedreven journaliste gaat verbeten op zoek naar de waarheid over een corruptieschandaal bij de overheid, zelfs als machtige tegenstanders haar proberen te dwarsbomen.
The Perfect Match
Een verkoopster op een avondmarkt gaat de strijd aan met een trotse, bekende chef-kok tijdens een kookwedstrijd. Al snel slaat de vlam over.
Hype House
Volg de meest spraakmakende sterren van social media en zie hoe ze omgaan met liefde, roem en vriendschap, terwijl ze samen content maken en samenwonen.