Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rebelde

Tv-serie, 2022
Rebelde
Wanneer op Elite Way School een nieuw schooljaar begint, bedreigt een bekende vijand, het geheime genootschap de Loge, de muzikale hoop van eerstejaarsleerlingen.
De tv-serie Rebelde is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Voor volwassen kijkers. Mogelijk ongeschikt voor kinderen tot en met 17 jaar.Rebelde is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Hartstochtelijk, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rebelde op IMDB

Score: 7,2 van de 10

It's a look at the life of teenagers who go to the Elite Way School. The lead actors are Dulce Maria, Anahi, Maite Perroni, Christian Chavez, Christopher Uckerman and Alfonso Herrera. They are a part of a band called RBD and Rebelde follows them through their teenage life. They also fall in love, laugh and live together in Elite Way School.

Acteurs in Rebelde

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans - Audiobeschrijving;Spaans [Origineel];Frans;Italiaans
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands;Vereenvoudigd Chinees;Traditioneel Chinees

Meer zoals Rebelde

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

No Regrets in Life
Een onfortuinlijk studentenpaar wordt per ongeluk een virale sensatie na een ruzie. Terwijl de wereld toekijkt, moeten ze nu uitzoeken hoe ze zich voelen.
You Don't Know Me
Als uit al het bewijsmateriaal zijn schuld blijkt, vertelt een man die terechtstaat voor moord, in zijn slotpleidooi over zijn liefdesaffaire met een mysterieuze vrouw.
Jennifer Lopez: Halftime
Wereldsuperster Jennifer Lopez reflecteert in deze intieme documentaire op haar veelzijdige carrière en de druk van het leven in de spotlights.
Intimidad
De carrière van een opkomende politica wordt bedreigd wanneer een heimelijk opgenomen seksvideo uitlekt.
First Kill
Verliefd worden is lastig voor de tieners Juliette en Calliope: de een is vampier, de ander vampierjager – en beiden zijn klaar om hun eerste slachtoffer te maken.