Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rajma Chawal

Film, 2018, 118 minuten
Rajma Chawal
Een weduwnaar die weinig verstand van internet heeft, doet zich online voor als jonge vrouw om zijn band met zijn zoon, een lichtgeraakte millennial, te herstellen.
De film Rajma Chawal is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 118 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder. Rajma Chawal is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rajma Chawal op IMDB

Score: 5,8 van de 10

An internet-rookie father attempts to use social media to enhance his faltering relationship with his millennial son.

Acteurs in Rajma Chawal

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel];Hindi - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Hindi;Frans;Engels

Meer zoals Rajma Chawal

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fantasía
Aan boord van het cruiseschip Fantasía herbeleeft een bejaarde documentairemaker mooie herinneringen samen met zijn zus en zijn ouders. De tijd staat niet stil.
Romesh Ranganathan: The Cynic
In zijn geboortestad Crawley in Engeland vertelt Romesh Ranganathan over veganisme en zijn kinderen. Ook licht hij alvast een tipje van de sluier van zijn comedyspecial op.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.
Ad Astra
De reis naar Mars van een astronaut verandert in een moeizame missie om zijn vermiste vader te vinden en een zoektocht naar antwoorden in de ruimte en in zichzelf.
Six Minutes To Midnight
Een Britse geheim agent infiltreert in een Engelse kostschool voor dochters van hooggeplaatste nazi's. Hij wordt hoofdverdachte in een moordzaak.