Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rafa Márquez: El Capitán

Documentaire, 2024, 82 minuten
Rafa Márquez: El Capitán
De Mexicaanse verdediger vertelt over zijn overwinningen en verliezen in de voetbalwereld en daarbuiten, en vertelt over zijn dromen, dwalingen en vastberadenheid.
De documentaire Rafa Márquez: El Capitán is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024 en duurt 82 minuten. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Rafa Márquez: El Capitán is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans (Latijns-Amerika) - Audiodescriptie;Spaans (Latijns-Amerika) [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Latijns-Amerika);Frans;Nederlands

Meer zoals Rafa Márquez: El Capitán

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Black Barbie
Ontdek het onvertelde verhaal van de eerste zwarte Barbie en de cruciale rol die drie vooruitstrevende vrouwen bij Mattel speelden bij het maken van een pop die op hen leek.
Outstanding: A Comedy Revolution
Ontdek de geschiedenis van LHBTI+-comedy in deze grappige en hartverwarmende documentaire met persoonlijke verhalen van een groep beroemde stand-upcomedians.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Duizenden terracottakrijgers bewaakten de graftombe van de eerste Chinese keizer. Dit is hun verhaal, verteld aan de hand van archeologisch bewijs en re-enactments.
Mindfulness Manual
Van het ritme van dansen tot de flow van schilderen, deze driedelige documentaire verkent verschillende vormen van meditatie in een snel veranderende wereld.
Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money
Nelma Kodama is weer op vrije voeten en vertelt wat haar aandeel is geweest als berucht valutahandelaar op de zwarte markt in een groot Braziliaans corruptieschandaal.