Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

QB1: Beyond the Lights

Tv-serie, 2019
QB1: Beyond the Lights
Deze fascinerende serie volgt drie quarterbacks op de middelbare school tijdens hun laatste seizoen, net voordat ze overgaan naar de eerste divisie van college football.
De tv-serie QB1: Beyond the Lights is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

QB1: Beyond the Lights op IMDB

Score: 8,2 van de 10

Follows three high school quarterbacks from different backgrounds, playing in different environments as they face immense pressure and similar challenges in trying to be successful high school quarterbacks.

Trailer

Acteurs in QB1: Beyond the Lights

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Duits;Nederlands;Frans

Meer zoals QB1: Beyond the Lights

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Modest Heroes of Studio Ponoc
Yoshiaki Nishimura vertelt over de oprichting van Studio Ponoc, de creatieve principes en de inspiratie voor de drie korte Modest Heroes-films.
American Factory: A Conversation with the Obamas
Barack en Michelle Obama praten met regisseurs Steven Bognar en Julia Reichert over de documentaire en over het belang van een verhaallijn.
RuPaul’s Drag Race: Untucked!
De ruzies. De geheimen. De valsheid! Kijk mee achter de schermen met de deelnemers van ‘RuPaul's Drag Race’ en kijk wat er buiten de catwalk gebeurt.
The Dark Crystal: Age of Resistance
Als op macht beluste opperheren het leven uit de planeet Thra zuigen, vechten dappere Gelflings terug om hun wereld te redden en het duister te verslaan.
Styling Hollywood
Of het nu gaat om een stijlvolle outfit of een exclusief interieur, partners Jason Bolden en Adair Curtis van JSN Studio bezorgen hun beroemde klanten de chicste looks.