Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

QB1: Beyond the Lights

Tv-serie, 2019
QB1: Beyond the Lights
Deze fascinerende serie volgt drie quarterbacks op de middelbare school tijdens hun laatste seizoen, net voordat ze overgaan naar de eerste divisie van college football.
De tv-serie QB1: Beyond the Lights is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Peter Berg (Friday Night Lights) schetst een persoonlijk beeld van drie sporters die op het punt staan door te breken. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

QB1: Beyond the Lights op IMDB

Score: 8,2 van de 10

Follows three high school quarterbacks from different backgrounds, playing in different environments as they face immense pressure and similar challenges in trying to be successful high school quarterbacks.

Trailer

Acteurs in QB1: Beyond the Lights

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Duits;Nederlands;Frans

Meer zoals QB1: Beyond the Lights

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sedna
In deze documentaire gaat een team van Franse en Zwitserse skiërs op zoek naar ongerepte hellingen in Groenland. Ze komen onderweg meer te weten over een plaatselijke legende.
For Military Merit
Deze documentaire gaat over het 'Veterans Airlift Command', een vrijwilligersgroep wiens piloten voormalige soldaten door de VS vliegen voor hun behandeling.
Más allá de las estrellas. Fotografiando un agujero negro
In deze documentaire worden Spaanse wetenschappers gevolgd die in 2019 de relativiteitstheorie van Einstein bevestigden door de eerste foto van een zwart gat te nemen.
The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Trainwreck: Woodstock '99
Woodstock 1969 stond voor vrede en muziek, maar de revival in 1999 liep uit op drie dagen agressie, rellen en gewonden. Waarom ging het zo vreselijk mis?