Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Puppy Star Kerstmis

Film, 2018, 90 minuten
Puppy Star Kerstmis
Nieuwe Pup Stars ontdekken dat een rivaliserend team Kerstmis wil verpesten. Nadat ze op de Noordpool terecht zijn gekomen, proberen ze de feestdagen te redden.
De film Puppy Star Kerstmis is uitgebracht in 2018 en duurt 90 minuten. Deze film is Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Puppy Star Kerstmis op IMDB

Score: 4,4 van de 10

A song-filled new Air Bud 'Pup Star' movie that introduces four new pups to the family, who stow away on Santa's sleigh and find themselves trapped at the North Pole, trying to save the world's Christmas spirit.

Acteurs in Puppy Star Kerstmis

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Nederlands;Engels [Origineel];Duits
Ondertiteling: Duits;Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Puppy Star Kerstmis

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.