Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pup Academy

Tv-serie, 2020
Pup Academy
Harige vriendjes gaan op een 'bijhondere' reis in deze serie over een speciale school voor de schattigste, knuffeligste en nieuwsgierigste puppy's.
De tv-serie Pup Academy is uitgebracht in 2020.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pup Academy op IMDB

Score: 6,8 van de 10

Welcome to a secret world where pups learn to be a human's best friend: PUP ACADEMY. Follow three unlikely puppies - and their human friends - as they work together to discover the power of...

Acteurs in Pup Academy

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels [Origineel];Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Pup Academy

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
The Big Flower Fight
Tien duo's bestaande uit bloemisten, beeldhouwers en tuinontwerpers strijden in een bloemrijk gevecht om te zien wie de grootste en geweldigste tuinsculpturen kan maken.
Patton Oswalt: I Love Everything
Hij ziet Abraham. Vindt een nieuwe liefde. Koopt een huis. Verkeert in doodsangst in Denny's. Het leven komt hard binnen bij Patton Oswalt in deze stand-upspecial.
Chichipatos
Een onhandige goochelaar haalt de truc van zijn leven uit: per ongeluk een gezochte crimineel laten verdwijnen tijdens een politie-inval. Daarvoor zal hij moeten boeten.