Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Psycho

Film, 1998, 103 minuten
Psycho
In deze remake van de klassieker uit de jaren 60 stopt Marion Crane bij het Bates Motel en ontmoet ze Norman Bates, een man die veel te verbergen heeft.
De film Psycho is uitgebracht in 1998 en duurt 103 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Psycho op Moviemeter

Score: 2,4 van de 5

Marion Crane (Anne Heche) steelt een grote som geld van een man met wie haar baas zaken deed. Onderweg naar haar vriend stopt ze bij een oud motel waar ze de vreemde Norman Bates (Vince Vaughn) tegenkomt. Er wordt niks meer van haar vernomen. Haar zus Lila (Julianne Moore) gaat op onderzoek uit. Remake van Hitchcock's klassieker uit 1960.

Psycho op IMDB

Score: 4,6 van de 10

Marion Crane steals a lot of cash from a man whom her boss is in business with. On the way to see her boyfriend, she stops off by an old motel, run by the odd Norman Bates. She is murdered in the shower. Her sister, boyfriend, and a private investigator try to find out where she is, while we learn more about Norman Bates.

Acteurs in Psycho

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Duits
Ondertiteling: Duits;Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Psycho

Scary Movie

Scary Movie

(2000)

Christine

Christine

(1983)

Carrie

Carrie

(2013)

Bates Motel

Bates Motel

(2017)

The Gift

The Gift

(2015)

Rings

Rings

(2017)

Mercy

Mercy

(2016)

Slasher

Slasher

(2017)

The Maus

The Maus

(2017)

Calibre

Calibre

(2018)

Edge of Fear

Edge of Fear

(2018)

Romina

Romina

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Confession Killer
Henry Lee Lucas kwam in het nieuws toen hij honderden onopgeloste moorden opbiechtte. Deze documentairereeks onderzoekt de waarheid en de verschrikkelijke gevolgen.
Marriage Story
De voor een Oscar genomineerde regisseur Noah Baumbach geeft een warme, maar ook indringende kijk op hoe een huwelijk stukloopt en een familie samenblijft.
Teasing Master Takagi-san
Scholier Nishikata wordt voortdurend geplaagd door zijn klasgenote Takagi-san. Hij probeert haar een koekje van eigen deeg te geven, maar dat lukt niet.
Virgin River
Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.
Trois Noëls
Vier zussen krijgen te maken met familiedrama's en geheimen die zich afspelen in drie verschillende tijdsperiodes, en altijd op eerste kerstdag.