Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Psycho

Film, 1998, 103 minuten
Psycho
In deze remake van de klassieker uit de jaren 60 stopt Marion Crane bij het Bates Motel en ontmoet ze Norman Bates, een man die veel te verbergen heeft.
De film Psycho is uitgebracht in 1998 en duurt 103 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Psycho op Moviemeter

Score: 2,4 van de 5

Marion Crane (Anne Heche) steelt een grote som geld van een man met wie haar baas zaken deed. Onderweg naar haar vriend stopt ze bij een oud motel waar ze de vreemde Norman Bates (Vince Vaughn) tegenkomt. Er wordt niks meer van haar vernomen. Haar zus Lila (Julianne Moore) gaat op onderzoek uit. Remake van Hitchcock's klassieker uit 1960.

Psycho op IMDB

Score: 4,6 van de 10

Marion Crane steals a lot of cash from a man whom her boss is in business with. On the way to see her boyfriend, she stops off by an old motel, run by the odd Norman Bates. She is murdered in the shower. Her sister, boyfriend, and a private investigator try to find out where she is, while we learn more about Norman Bates.

Acteurs in Psycho

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Duits
Ondertiteling: Duits;Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Psycho

Urban Legend

Urban Legend

(1998)

Scary Movie

Scary Movie

(2000)

Jaws 3

Jaws 3

(1983)

Christine

Christine

(1983)

Psycho II

Psycho II

(1983)

Carrie

Carrie

(2013)

Bates Motel

Bates Motel

(2017)

The Net

The Net

(1995)

The Gift

The Gift

(2015)

Rings

Rings

(2017)

Mercy

Mercy

(2016)

Slasher

Slasher

(2017)

The Maus

The Maus

(2017)

Calibre

Calibre

(2018)

Edge of Fear

Edge of Fear

(2018)

Romina

Romina

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Our Planet - Behind The Scenes
Als het jaren kost om opnames te maken van dieren in alle uithoeken van de wereld, dan komt er ook drama bij kijken. Dit is een kijkje achter de schermen.
Diagnosis
Dr. Lisa Sanders stelt via crowdsourcing diagnoses voor zeldzame, mysterieuze aandoeningen in een documentaireserie gebaseerd op haar rubriek in New York Times Magazine.
Frontera verde
Wanneer een jonge rechercheur uit Bogota de jungle in moet om vier gevallen van femicide te onderzoeken, ontdekt ze magie, een duivels plan en haar eigen ware afkomst.
Sextuplets
Als een aanstaande vader ontdekt dat hij deel is van een zesling, gaat hij op een wilde reis om zijn biologische familie te ontmoeten. Marlon Wayans speelt de zes rollen.
La Pequeña Suiza
Na de ontdekking van het graf van de zoon van Willem Tell in een Baskisch stadje wordt de weerspannige bevolking aangezet tot een lobby voor annexatie door Zwitserland.