Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Project Gio

Film, 2019, 86 minuten
Project Gio
Een YouTube-ster wiens ouders op vakantie zijn, moet blijven posten alsof er niets aan de hand is en tegelijk het nieuwe huis repareren na een uit de hand gelopen feest.
De film Project Gio is uitgebracht in 2019 en duurt 86 minuten. Aanbevolen voor 7 jaar en ouder
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Project Gio op IMDB

Score: 2,6 van de 10

When Youtuber Gio's parents go on holiday, a party in their brand new home gets completely out of control and half the house burns down. Gio has two weeks to repair the house while he continues to upload videos as if nothing is wrong.

Acteurs in Project Gio

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Project Gio

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby is terug met haar tweede special. Ze duikt diep in de complexiteit van populariteit, identiteit en haar wonderlijkste ontmoeting in het hondenpark.
The Wrong Missy
Tim denkt de vrouw van zijn dromen uit te nodigen voor een zakelijke retraite naar Hawaï, maar sms't per ongeluk iemand met wie hij een hopeloze blind date heeft gehad.