Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Prohibition: A Film by Ken Burns and Lynn Novick

Tv-serie, 2011, 185.346 beoordelingen
Prohibition: A Film by Ken Burns and Lynn Novick
Deze documentaire van Ken Burns gaat over het zogenaamde '18th Amendment' dat ervoor zorgde dat Amerika compleet werd drooggelegd.
De tv-serie Prohibition: A Film by Ken Burns and Lynn Novick is uitgebracht in 2011. De met een Emmy bekroonde cineast Ken Burns geeft met deze driedelige docu weer een kijk op de Amerikaanse geschiedenis. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Prohibition: A Film by Ken Burns and Lynn Novick op IMDB

Score: 8,2 van de 10

The story of the American activist struggle against the influence of alcohol, climaxing in the failed early 20th century nationwide era when it was banned.

Acteurs in Prohibition: A Film by Ken Burns and Lynn Novick

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Prohibition: A Film by Ken Burns and Lynn Novick

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.