Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Prison Break

Tv-serie, 2008, 5.425.010 beoordelingen
Prison Break
Als zijn broer onterecht wordt veroordeeld voor moord, is een ingenieur vastbesloten om hem uit de beruchte Fox River-gevangenis te bevrijden.
De tv-serie Prison Break is uitgebracht in 2008. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Spannend, Meeslepend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Prison Break op Moviemeter

Score: 3,4 van de 5

Joaquin Shannon, een visser, bekent een moord die hij niet gepleegd heeft om een goede vriend te beschermen, waarvan hij denkt dat deze de moordenaar is. Eenmaal in de gevangenis besluit hij zich kalm te houden zodat hij vervroegd kan vrijkomen, maar een zware jongen onder de gevangenen heeft juist besloten om hem het leven zo moeilijk mogelijk te maken.

Prison Break op IMDB

Score: 9 van de 10

Due to a political conspiracy an innocent man is sent to death row and his only hope is his brother who makes it his mission to deliberately get himself sent to the same prison in order to break the both of them out from the inside out.

Acteurs in Prison Break

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands

Meer zoals Prison Break

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Black Sails
De bevolking van New Providence Island is niet helemaal eerlijk, maar het is de thuisbasis van kapitein Flint. Ieder die het eiland claimt, vindt hem op zijn pad.
The Fall
Een hoofdinspecteur vecht tegen haar eigen persoonlijke demonen terwijl ze een seriemoordenaar probeert te ontmaskeren die zich voordoet als familieman.
Scream
In deze op de films gebaseerde serie komen herinneringen aan het duistere verleden van een stad boven als een gemaskerde moordenaar het gemunt heeft op een groep tieners.
Reign
Dit levendige historische drama gaat over Mary, de Schotse koningin, wiens hofleven bestond uit seksuele en politieke intriges.
Residue
Nadat een vreemde explosie enorme ravage aanricht in een grote stad in de toekomst, krijgen acht overlevenden te maken met de nasleep en de paranormale effecten.