Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Print the Legend

Documentaire, 2014, 99 minuten, 151 beoordelingen
Print the Legend
Deze bekroonde Original-documentaire volgt de race voor het marktleiderschap op het gebied van 3D-printing, de nieuwste golf in de evolutie van technologie.
De documentaire Print the Legend is een Netflix Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 99 minuten. 'Een gelikte documentaire die een breed publiek zal aanspreken'. -Indiewire
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Print the Legend op Moviemeter

3D-printen staat op het punt om de meest innovatieve technologie sinds de komst van de pc te worden en inspireert uitvinders, ingenieurs en ondernemers om hun geluk te beproeven. Deze documentaire volgt de start-ups MakerBot en Formlabs in hun concurrentiestrijd om als eerste een radicaal product op de markt te brengen zonder hun idealen en hun anarchistische, open source- en hackersmentaliteit te verliezen.

Print the Legend op IMDB

Score: 7 van de 10

Follows the people racing to bring the hot new 3D printing technology to your home, documenting the "Macintosh Moment" of this revolution and exploring what it takes to live the American Dream.

Trailer

Regisseurs

Meer zoals Print the Legend

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.