Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pretty Little Liars

Tv-serie, 2017, 3.425.961 beoordelingen
Pretty Little Liars
Vier vroegere schoolvriendinnen zijn stuurloos zonder hun leider, maar werken samen als een mysterieuze afperser hun geheimen bekend dreigt te maken.
De tv-serie Pretty Little Liars is uitgebracht in 2017. Deze serie die gebaseerd is op de romans van Sara Shepard werd de meest bekeken tienerserie op ABC. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Romantisch, Spannend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pretty Little Liars op IMDB

Score: 8 van de 10

Four friends band together against an anonymous foe who threatens to reveal their darkest secrets, while unraveling the mystery of the murder of their best friend.

Acteurs in Pretty Little Liars

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Pretty Little Liars

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Black Sails
De bevolking van New Providence Island is niet helemaal eerlijk, maar het is de thuisbasis van kapitein Flint. Ieder die het eiland claimt, vindt hem op zijn pad.
The Fall
Een hoofdinspecteur vecht tegen haar eigen persoonlijke demonen terwijl ze een seriemoordenaar probeert te ontmaskeren die zich voordoet als familieman.
Scream
In deze op de films gebaseerde serie komen herinneringen aan het duistere verleden van een stad boven als een gemaskerde moordenaar het gemunt heeft op een groep tieners.
Reign
Dit levendige historische drama gaat over Mary, de Schotse koningin, wiens hofleven bestond uit seksuele en politieke intriges.
Residue
Nadat een vreemde explosie enorme ravage aanricht in een grote stad in de toekomst, krijgen acht overlevenden te maken met de nasleep en de paranormale effecten.