Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pokémon: Mewtwo slaat terug - Evolutie

Pokémon: Mewtwo Strikes Back - Evolution
Film, 2019, 97 minuten
Pokémon: Mewtwo slaat terug - Evolutie
Ash, Misty en Brock accepteren een uitnodiging van een mysterieuze trainer en ontmoeten Mewtwo, een kunstmatig gecreëerde Pokémon die wil vechten.
De film Pokémon: Mewtwo slaat terug - Evolutie is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 97 minuten. Aanbevolen voor 7 jaar en ouder Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pokémon: Mewtwo slaat terug - Evolutie op IMDB

Score: 6,3 van de 10

After a scientific experiment leads to the creation of a clone of Mewtwo, he sets out to destroy the world. Ash and his friends then decide to thwart Mewtwo's evil plans.

Acteurs in Pokémon: Mewtwo slaat terug - Evolutie

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans;Japans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Japans;Nederlands

Meer zoals Pokémon: Mewtwo slaat terug - Evolutie

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Spelling the Dream
In deze documentaire worden vier hoopvolle deelnemers gevolgd van de grootste spellingwedstrijd in de VS, waarin Indiase Amerikanen al tientallen jaren succes hebben.
Toet Toet Cory Carson: De Chrissy
De Carson-kids winnen een talentenjacht met een dans die Cory heeft bedacht. Maar als 'De Chrissy' aanslaat, krijgt zijn kleine zusje alle aandacht.
The Willoughbys
Drie broers en een zus met vreselijk egoïstische ouders bedenken een plan om voorgoed van ze af te komen en zelf een perfect onvolmaakt gezin te vormen.
The Main Event
Met de speciale krachten van een magisch masker veroorzaakt een jonge WWE-fan chaos wanneer hij het in een worstelwedstrijd opneemt tegen een intimiderende rivaal.