Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Planet Earth

Documentaire, 2006, 681.497 beoordelingen
Planet Earth
Deze veelbetekenende serie vervoert natuurliefhebbers uit de Himalaya naar de diepten van de oceaan en alles ertussenin.
De documentaire Planet Earth is uitgebracht in 2006. Dit project nam vijf jaar in beslag maar werd bekroond met vier Emmy's, waaronder voor Beste non-fictieserie. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze documentaire is Gezinsvriendelijk.

Planet Earth op IMDB

Score: 10 van de 10

Emmy Award winning, 11-episodes, 5-years in the making, the most expensive nature documentary series ever commissioned by the BBC, and the first to be filmed in high definition.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Planet Earth

Océans

Océans

(2009)

Tron: Legacy

Tron: Legacy

(2010)

Frozen Planet

Frozen Planet

(2011)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Greatest Events of WWII in Colour
Van Pearl Harbor tot D-day: de meest cruciale gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog komen tot leven in deze indringende documentaireserie met ingekleurde filmbeelden.
The Devil Next Door
Een grootvader uit Cleveland moet in Israël voor de rechter verschijnen omdat hij ervan wordt beschuldigd de beruchte nazikampbewaker Iwan de Verschrikkelijke te zijn.
Fire in Paradise
Overlevenden vertellen in deze documentaire over de catastrofale Camp Fire, de dodelijkste bosbrand in Californië die in 2018 het stadje Paradise volledig in de as legde.
The Road to El Camino: Behind the Scenes of El Camino: A Breaking Bad Movie
Aaron Paul, Vince Gilligan en andere leden van de cast, producenten en crew delen verhalen en filmmateriaal over het maken van 'El Camino'.
Shine On with Reese
In deze openhartige talkshow gaat actrice en producente Reese Witherspoon bij baanbrekende vrouwen op bezoek om met hen te praten over hun inspirerende leven.