Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

PK

Film, 2014, 145 minuten
PK
Een alien strandt op de aarde en hoort dat hij moet bidden om terug te keren. Terwijl hij God zoekt, ontdekt hij de dwaasheid van blind geloof in georganiseerde religie.
De film PK is uitgebracht in 2014 en duurt 145 minuten. Bollywood-icoon Aamir Khan en regisseur Rajkumar Hirani werken weer samen in deze satire over verafgoding in India. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

PK op IMDB

Score: 8,2 van de 10

An alien on Earth loses the only device he can use to communicate with his spaceship. His innocent nature and child-like questions force the country to evaluate the impact of religion on its people.

Trailer

Acteurs in PK

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals PK

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.