Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

PJ Masks

Tv-serie, 2019
PJ Masks
Drie kinderen van zes die overdag een normaal leven leiden, worden 's nachts superhelden. Samen vechten ze tegen de misdaad als een team dat PJ Masks heet.
De tv-serie PJ Masks is uitgebracht in 2019. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

PJ Masks op IMDB

Score: 6,3 van de 10

Three children become superheroes at night. During the school day a problem arises, and during the night the culprit is found by the PJ Masks and the problem gets solved by sharing ideas, recognizing strengths and weaknesses, and the ability of working together to get the problem solved. Everything is made right for the children the next day thanks to the PJ Masks. Because bedtime is the right time to fight crime.

Acteurs in PJ Masks

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Engels;Duits;Frans;Nederlands

Meer zoals PJ Masks

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bloodhounds
Twee jonge boksers en een goedaardige geldschieter slaan de handen ineen om een meedogenloze woekeraar uit te schakelen die aast op mensen met zware financiële problemen.
Tex Mex Motors
In deze levendige serie veranderen oude barrels in juweeltjes in de handen van deze professionals die auto's van Mexico naar El Paso brengen om ze er radicaal te restaureren.
Oei Ik Groei
Drie moderne stellen zoeken een balans tussen hun relatie en veeleisende carrière en proberen om te gaan met de onvoorspelbare kanten van het ouderschap.
Merve Kult
Merve wil zo vrij als een vogel leven, maar moet een nieuwe baan aannemen om uitzetting uit haar woning te voorkomen. Al snel krijgt ze een ingewikkelde relatie met haar baas.
Barracuda Queens
Een groep jonge vrouwen in een rijke buitenwijk van Stockholm raakt diep in de schulden en besluit de huizen van buren te beroven. Geïnspireerd op waargebeurde feiten.