Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pirate Hunting

Documentaire, 2010, 58 minuten
Pirate Hunting
Deze documentaire uit 2010 gaat dieper in op de moderne piraterij, met speciale aandacht voor de zakelijke belangen achter deze daden van hebzucht en geweld.
De documentaire Pirate Hunting is uitgebracht in 2010 en duurt 58 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Meer zoals Pirate Hunting

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Future Of
Met de hulp van experts uit verschillende sectoren onderzoekt deze innovatieve docuserie nieuwe en opkomende technologische trends met revolutionaire mogelijkheden.
Facing the Enemy
Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog begeleidt een Duitse soldaat een Slowaakse partizaan naar een besneeuwd bos waar hen een ingrijpend moreel dilemma wacht.
Civil: Ben Crump
Ben Crump, ook bekend als 'de procureur-generaal van zwart Amerika', gunt ons een intieme blik in zijn privéleven als familieman en burgerrechtenleider.
Hangout
In deze documentaire trekken getalenteerde freestyleskiërs naar steile hellingen en moeilijke terreinparken om er te pronken met hun ontzagwekkende sprongen en trucs.
The Flying Frenchies - Back to the Fjords
In deze documentaire wordt een groep waaghalzen gevolgd terwijl ze waanzinnige stunts uithalen op hun tocht door de fjorden van Noorwegen in een grote rode bus.