Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Petta

Film, 2019, 169 minuten
Petta
Een sympathieke nieuwe rector van een universiteit blijkt geen gewone man te zijn wanneer een oude vijand opduikt en zijn complexe, gewelddadige verleden blootlegt.
De film Petta is uitgebracht in 2019 en duurt 169 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder

Petta op IMDB

Score: 7,6 van de 10

Though he works as a hostel warden, there is more to Kaali than meets the eye. Things take an interesting turn when Kaali's path crosses with a group of dreaded gangsters.

Acteurs in Petta

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Tamil [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Petta

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

¡Ay, mi madre!
Na het onverwachte overlijden van haar moeder, van wie ze is vervreemd, moet een vrouw de vreemde instructies in het testament volgen om een grote erfenis te krijgen.
​SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac
Seiya en de Ridders van de Zodiac komen terug om de reïncarnatie van de godin Athene te beschermen, maar een duistere voorspelling hangt als een zwaard boven hun hoofd.
Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein
Als acteur David Harbour de zoekgeraakte televisieopname van zijn vader in een rampzalige opvoering van een literaire klassieker vindt, ontdekt hij schokkende geheimen.
Super Deluxe
Seks, stigma en spiritualiteit komen samen in deze aparte verhalen over een angstige puber, een ontrouwe echtgenote en een transseksuele vrouw die in haar verleden duikt.
True Tunes
True en haar vrienden zorgen voor lekkere, maffe beats in moderne muziekvideo's op de melodieën van klassieke kinderliedjes.