Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Petta

Film, 2019, 169 minuten
Petta
Een sympathieke nieuwe rector van een universiteit blijkt geen gewone man te zijn wanneer een oude vijand opduikt en zijn complexe, gewelddadige verleden blootlegt.
De film Petta is uitgebracht in 2019 en duurt 169 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder

Petta op IMDB

Score: 7,6 van de 10

Though he works as a hostel warden, there is more to Kaali than meets the eye. Things take an interesting turn when Kaali's path crosses with a group of dreaded gangsters.

Acteurs in Petta

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Tamil [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Petta

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Petta (Telugu Version)
Een sympathieke nieuwe rector van een universiteit blijkt geen gewone man te zijn wanneer een oude vijand opduikt en zijn complexe, gewelddadige verleden blootlegt.
Music Teacher
Een sombere muziekleraar worstelt met schuld en spijt wanneer een ex-pupil die ooit van hem hield, naar huis terugkeert als de ster die hij altijd had willen zijn.
Someone Great
Muziekjournaliste Jenny is gedumpt door haar vriend en maakt zich op voor een nieuw begin en een laatste avontuur met haar allerbeste vriendinnen.
Lunatics
Deze mockumentary-serie volgt het bijzondere leven van zes excentrieke en soms obscene zonderlingen die hun eigen weg gaan.
Little Singham in London
Little Singham is in Londen om de koningin te ontmoeten. Als de beroemde Koh-i-Noor-diamant wordt geroofd, gaat de kinderagent op een wilde boevenjacht door de hele stad.