Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Persona

Personality
Tv-serie, 2019
Persona
Een exploratie van verschillende persona's in een eclectische collectie van vier werken van gerenommeerde Koreaanse regisseurs.
De tv-serie Persona is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Met Lee Ji-eun aka IU (Hyori’s Bed and Breakfast) en Bae Doona (Stranger, Kingdom, Sense8). Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder. Deze tv-serie is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Persona op IMDB

Score: 9,1 van de 10

A man with diagnosis of Alzheimer's, decides to punish the criminals.

Acteurs in Persona

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans [Origineel];Koreaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Koreaans;Frans;Engels

Meer zoals Persona

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Maestro
Een musicus gaat naar een prachtig eiland om een festival te leiden. Hij begint er een onverwachte romance en raakt in de problemen van anderen verwikkeld.
The Body Collector
Tientallen jaren na WO II gaat journalist Hans Knoop op zoek naar de waarheid over nazicollaborateur en kunstverzamelaar Pieter Menten. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Eva Lasting
Een mysterieus tienermeisje arriveert op een jongensschool in het Colombia van de jaren 70. Ze breekt er stereotypen en regels... en een paar harten.
The Law According to Lidia Poët
In dit historische drama onderzoekt Lidia Poët moorden terwijl ze vecht om jurist te mogen worden. Gebaseerd op het ware verhaal van de eerste vrouwelijke advocate in Italië.
In Love All Over Again
Al vanaf hun ontmoeting worden Irene en Julio verliefd, gaan ze uit elkaar en proberen ze het opnieuw. Zullen ze ooit hun happy ending vinden?