Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Paul, Apostle of Christ

Film, 2018, 107 minuten
Paul, Apostle of Christ
Apostel Paulus predikt voorafgaand aan zijn executie het woord van Christus. Zijn vriend Lucas schrijft een revolutionair boek dat de geboorte van de kerk inluidt.
De film Paul, Apostle of Christ is uitgebracht in 2018 en duurt 107 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder

Paul, Apostle of Christ op IMDB

Score: 6,7 van de 10

The story covers Paul going from the most infamous persecutor of Christians to

Acteurs in Paul, Apostle of Christ

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Nederlands

Meer zoals Paul, Apostle of Christ

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Choked: Paisa Bolta Hai
Een bankmedewerkster die gebukt gaat onder de schulden van haar werkloze man (en haar mislukte dromen), vindt thuis een geheime bron van ogenschijnlijk onbeperkte cash.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
All Day and a Night
Een jonge man die zijn levenslange gevangenisstraf uitzit, kijkt terug op de mensen, de omstandigheden en het systeem dat hem tot zijn misdaad dreef.
J'ai perdu mon corps
Romantiek, mysterie en avontuur versmelten in deze fascinerende animatiefilm waarin een jonge man verliefd wordt en een afgehakte hand in Parijs naar zijn eigenaar zoekt.