Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Patton Oswalt: Talking for Clapping

Film, 2016, 65 minuten
Patton Oswalt: Talking for Clapping
Op het podium in San Francisco praat de komiek onder andere over bejaarden en hun medicijnen, zijn slechtste optreden, homofeesten en een vreselijke verjaardagsclown.
De film Patton Oswalt: Talking for Clapping is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 65 minuten. Oswalt ontving voor deze nuchtere stand-upcomedy een Emmy voor Beste script en een Grammy voor Beste comedyalbum. Geschikt voor alle leeftijden.Patton Oswalt: Talking for Clapping is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Patton Oswalt: Talking for Clapping op IMDB

Score: 6,8 van de 10

Patton Oswalt takes the stage in San Francisco, where he talks about San Franciscans, the difficulties of being PC, fatherhood, his worst stand up experience, and the worlds most horrific Birthday Clown.

Trailer

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Patton Oswalt: Talking for Clapping

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.
União Instável
Alex en Eva willen hun geloften afleggen op de plek waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet, maar hun reis naar het altaar ontspoort door een reeks hilarische blunders.
Olóládé
Twee vrienden worden op onverwachte manieren ineens rijk. Het lijkt te mooi om waar te zijn - totdat ze verstrikt raken in levensgevaarlijke witwaspraktijken.