Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Patton Oswalt: Talking for Clapping

Film, 2016, 65 minuten
Patton Oswalt: Talking for Clapping
Op het podium in San Francisco praat de komiek onder andere over bejaarden en hun medicijnen, zijn slechtste optreden, homofeesten en een vreselijke verjaardagsclown.
De film Patton Oswalt: Talking for Clapping is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 65 minuten. Oswalt ontving voor deze nuchtere stand-upcomedy een Emmy voor Beste script en een Grammy voor Beste comedyalbum. Geschikt voor alle leeftijden.Patton Oswalt: Talking for Clapping is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Patton Oswalt: Talking for Clapping op IMDB

Score: 6,8 van de 10

Patton Oswalt takes the stage in San Francisco, where he talks about San Franciscans, the difficulties of being PC, fatherhood, his worst stand up experience, and the worlds most horrific Birthday Clown.

Trailer

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Patton Oswalt: Talking for Clapping

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Romesh Ranganathan: The Cynic
In zijn geboortestad Crawley in Engeland vertelt Romesh Ranganathan over veganisme en zijn kinderen. Ook licht hij alvast een tipje van de sluier van zijn comedyspecial op.
Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn
Nadat de vader van haar kind haar verlaat voor een ander, vindt een alleenstaande moeder nieuw geluk in haar drukke leven met een tv-carrière en een nieuwe liefde.
Fresh Flesh
Tijdens een weekendexcursie stuit een aantal vrienden op een groep hongerige kannibalen en beginnen de vrienden een vreemd verlangen te ontwikkelen.
Borderless Love
De levens van twee stellen liggen overhoop als een wederzijdse affaire aan het licht komt en wordt beëindigd. Totdat een van de bedrogenen de affaire wil hervatten.
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.