Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Party Monster: Scratching the Surface

Film, 2018, 33 minuten
Party Monster: Scratching the Surface
In de doordringende documentaire 'Party Monster' onderzoekt DJ Fingablast wat er is geworden van zijn jeugdheld, DJ Slizzard.
De film Party Monster: Scratching the Surface is uitgebracht in 2018 en duurt 33 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder. Party Monster: Scratching the Surface is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geschift, Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Party Monster: Scratching the Surface op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Party Monster: Scratching the Surface is an episode of Unbreakable Kimmy Schmidt starring Ellie Kemper, Tituss Burgess, and Carol Kane. In the probing documentary

Acteurs in Party Monster: Scratching the Surface

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Party Monster: Scratching the Surface

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Katt Williams: World War III
Katt Williams steekt de draak met de waarheid, leugens, tekorten aan kippenvleugels en de oorlog tegen drugs. Deze enerverende stand-upspecial werd gefilmd in Las Vegas.
Servant of the people
De president werkt samen met de voormalige premier om de economie te stabiliseren en de hebzuchtige oligarchen te stoppen die achter de coulissen manoeuvreren.
The Producers
Een onervaren producent duikt in de woelige wereld van kabelzenders en kijkcijfers: hij gaat voor het Korean Broadcasting System werken om dichter bij zijn vlam te zijn.
Love in the Moonlight
Een jonge Joseonvrouw die haar hele leven als een man heeft geleefd, wordt een eunuch in het koninklijke paleis, waar ze een band opbouwt met de kroonprins.
Hwarang
Een elite-eenheid met jonge krijgers die zijn getraind in zeden en vechtkunst, vindt liefde en vriendschap in Silla tijdens de periode van de Drie Koninkrijken in Korea.