Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Parrot Heads

The Parrot Heads Documentary
Documentaire, 2016, 87 minuten
Parrot Heads
Duik in de kleurrijke wereld van de grootste fans van Jimmy Buffett, die alle concerten van de zanger aflopen en zich onderweg ontspannen.
De documentaire Parrot Heads is uitgebracht in 2016 en duurt 87 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Parrot Heads op Moviemeter

Enkele van de meest loyale en toegewijde fans in de muziekgeschiedenis zijn die van Jimmy Buffett, ook wel bekend als de Parrot Heads. De geschiedenis van deze subcultuur wordt verteld in deze documentaire. De film brengt het verhaal in beeld van de geboorte van de beweging wanneer de jonge muzikant Scott Nickerson, een grote fan van de Buffett's muziek, besluit om een advertentie in een lokale krant te plaatsen met als doel zoveel mogelijk fans samen te brengen in het Atlanta gebied Corral.

Parrot Heads op IMDB

Score: 6,5 van de 10

An in depth look at the world of Parrot Heads, the loyal fan base of Jimmy Buffett.

Acteurs in Parrot Heads

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Parrot Heads

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pandemic: How to Prevent an Outbreak
In deze docuserie maken wij kennis met de helden die voorop gaan in de strijd tegen de griep en zien we hun pogingen om de volgende wereldwijde uitbraak te voorkomen.
Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez
Via interviews met vrienden, spelers en ingewijden onderzoekt deze documentaireserie hoe Aaron Hernandez van een NFL-ster in een veroordeelde moordenaar veranderde.
Cheer
Deze aangrijpende docuserie volgt het wel en wee van het cheerleadingteam van Navarro College dat hard traint om de felbegeerde nationale titel binnen te halen.
ARASHI's Diary -Voyage-
Twintig jaar na hun debuut slaan de populaire leden van Arashi een nieuwe weg in waarbij ze hun leven, talenten en gaven aan de wereld laten zien.
Kevin Hart: Don’t F**k This Up
Tussen het tumult in zijn carrière en huwelijk door vertelt comedian en filmster Kevin Hart openhartig over zijn persoonlijke doorbraken op de golven van crises en roem.