Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Parrot Heads

The Parrot Heads Documentary
Documentaire, 2016, 87 minuten
Parrot Heads
Duik in de kleurrijke wereld van de grootste fans van Jimmy Buffett, die alle concerten van de zanger aflopen en zich onderweg ontspannen.
De documentaire Parrot Heads is uitgebracht in 2016 en duurt 87 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Parrot Heads op Moviemeter

Enkele van de meest loyale en toegewijde fans in de muziekgeschiedenis zijn die van Jimmy Buffett, ook wel bekend als de Parrot Heads. De geschiedenis van deze subcultuur wordt verteld in deze documentaire. De film brengt het verhaal in beeld van de geboorte van de beweging wanneer de jonge muzikant Scott Nickerson, een grote fan van de Buffett's muziek, besluit om een advertentie in een lokale krant te plaatsen met als doel zoveel mogelijk fans samen te brengen in het Atlanta gebied Corral.

Parrot Heads op IMDB

Score: 6,5 van de 10

An in depth look at the world of Parrot Heads, the loyal fan base of Jimmy Buffett.

Acteurs in Parrot Heads

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Parrot Heads

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Modest Heroes of Studio Ponoc
Yoshiaki Nishimura vertelt over de oprichting van Studio Ponoc, de creatieve principes en de inspiratie voor de drie korte Modest Heroes-films.
American Factory: A Conversation with the Obamas
Barack en Michelle Obama praten met regisseurs Steven Bognar en Julia Reichert over de documentaire en over het belang van een verhaallijn.
Travis Scott: Look Mom I Can Fly
Tijdens de opname van zijn album Astroworld (genomineerd voor een Grammy) combineert Travis Scott in deze intieme documentaire controverse, vaderschap en hoogtepunten.
American Factory
In deze documentaire laait de hoop op als een Chinees bedrijf een fabriek in Ohio heropent. Maar een botsing van culturen lijkt deze Amerikaanse droom te vernietigen.
Our Planet - Behind The Scenes
Als het jaren kost om opnames te maken van dieren in alle uithoeken van de wereld, dan komt er ook drama bij kijken. Dit is een kijkje achter de schermen.