Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Paris est à Nous

Film, 2019, 84 minuten
Paris est à Nous
Te midden van een turbulente romance en oplopende spanningen in Parijs zit een jonge vrouw vast in een duizelingwekkende spiraal van dromen, herinneringen en vraagtekens.
De film Paris est à Nous is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 84 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Paris est à Nous op IMDB

Score: 4,8 van de 10

Anna misses the flight she should have taken to find Greg in Barcelona. The plane crashes. Taken in the vertigo of a death that has been narrowly avoided, she moves away from reality and ...

Acteurs in Paris est à Nous

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans [Origineel];Frans - Audiodescriptie;Engels
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Engels;Duits

Meer zoals Paris est à Nous

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.