Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Paranoid

Tv-serie, 2016
Paranoid
Als een vrouw gruwelijk vermoord wordt in een speeltuin, worden de rechercheurs in hun klopjacht op de dader dieper en dieper in een duistere samenzwering meegesleurd.
De tv-serie Paranoid is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Lesley Sharp (Lucy) en Kevin Doyle (de Ghost Detective) zijn ook samen te zien in seizoen 1 van Scott & Bailey. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Intellectueel, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Paranoid op IMDB

Score: 6,8 van de 10

The murder of a female GP in a rural playground in front of numerous witnesses draws a group of detectives into an ever-darkening mystery that takes them across Europe, aided by mysterious notes sent by the "Ghost Detective".

Acteurs in Paranoid

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Paranoid

Luther

Luther

(2019)

Land Girls

Land Girls

(2011)

Elementary

Elementary

(2017)

The Fall

The Fall

(2014)

Arne Dahl

Arne Dahl

(2012)

Broadchurch

Broadchurch

(2017)

Hinterland

Hinterland

(2016)

Rebellion

Rebellion

(2016)

Marcella

Marcella

(2017)

7 años

7 años

(2016)

Doctor Foster

Doctor Foster

(2017)

Shooter

Shooter

(2018)

Case

Case

(2015)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.