Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pants on Fire

Film, 2014, 87 minuten
Pants on Fire
Jaloerse vriendinnen en aliens zijn slechts een paar dingen waarover Jack heeft gelogen om populair te worden. Nu komen de leugens tot leven en ze verpesten alles!
De film Pants on Fire is uitgebracht in 2014 en duurt 87 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder Deze film is Gezinsvriendelijk, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pants on Fire op Moviemeter

Jack is best een aardige jongen, maar op de een of andere manier liegt hij altijd alles aan elkaar. Het lijkt wel zijn tweede natuur. Of het nu gaat over zogenaamd jaloerse ex-vriendinnen of buitenaardse wezens, hij heeft altijd een verhaal klaarstaan. Eigenlijk liegt hij om populair te worden. Maar als zijn verzinsels werkelijkheid worden krijgt Jack het zwaar. Heel erg zwaar.

Pants on Fire op IMDB

Score: 6 van de 10

When a boy lies to get fame, all of his lies come true.

Acteurs in Pants on Fire

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Duits
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Duits

Meer zoals Pants on Fire

Sea People

Sea People

(1999)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.