Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Panipat - The Great Betrayal

Film, 2019, 170 minuten
Panipat - The Great Betrayal
In het 18e-eeuwse India bereidt een Maratha-commandant zijn leger voor op een hevige strijd tegen Afghaanse indringers. Film gebaseerd op ware gebeurtenissen.
De film Panipat - The Great Betrayal is uitgebracht in 2019 en duurt 170 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder Panipat - The Great Betrayal is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Ontroerend, Meeslepend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Panipat - The Great Betrayal op IMDB

Score: 5,8 van de 10

The film is based on the third battle of Panipat which took place on the 14 of January in 1761 between the Marathas and the King of Afghanistan, Ahmad Shah Abdali.

Acteurs in Panipat - The Great Betrayal

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Panipat - The Great Betrayal

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Wrong Missy
Tim denkt de vrouw van zijn dromen uit te nodigen voor een zakelijke retraite naar Hawaï, maar sms't per ongeluk iemand met wie hij een hopeloze blind date heeft gehad.
All Day and a Night
Een jonge man die zijn levenslange gevangenisstraf uitzit, kijkt terug op de mensen, de omstandigheden en het systeem dat hem tot zijn misdaad dreef.
J'ai perdu mon corps
Romantiek, mysterie en avontuur versmelten in deze fascinerende animatiefilm waarin een jonge man verliefd wordt en een afgehakte hand in Parijs naar zijn eigenaar zoekt.
Ricos de Amor
De rijke Teto wil zich bewijzen aan Paula, op wie hij een oogje heeft. Maar als hij haar vertelt dat hij in armoede is opgegroeid, gaat de leugen een eigen leven leiden.
Mrs. Serial Killer
Als een dokter de gevangenis in moet voor een reeks schokkende moorden, probeert zijn trouwe vrouw de moordenaar te imiteren om zijn onschuld te bewijzen.