Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Our Living World

Tv-serie, 2024
Our Living World
Deze prachtige natuurserie, verteld door Cate Blanchett, onderzoekt de intelligentie, vindingrijkheid en onderlinge verbondenheid van het leven op onze planeet.
De tv-serie Our Living World is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Our Living World is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Our Living World

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal
Een datingsite voor buitenechtelijke affaires wordt gehackt en de persoonlijke gegevens van miljoenen gebruikers komen op straat te liggen. Met desastreuze gevolgen.
Living with Leopards
In deze natuurdocumentaire volgt een filmploeg van heel dichtbij twee luipaardwelpen op hun fascinerende weg naar volwassenheid.
Cooking Up Murder: Uncovering the Story of César Román
Deze docuserie analyseert een moordzaak tegen een Spaanse chef-kok, die een prominente carrière opbouwde via een web van geheimen en valse identiteiten.
The Final: Attack on Wembley
Engeland kan eindelijk meedingen naar de titel voor een groot kampioenschap. 6000 fans zonder kaartje bestormen het Wembley Stadion en laten een spoor van vernieling na.
Secrets of the Neanderthals
Deze documentaire gaat dieper in op de geheimen rond de Neanderthalers. Wat vertellen de fossiele resten ons over hun leven en waardoor zijn ze verdwenen?