Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Operation Odessa

Documentaire, 2018, 93 minuten
Operation Odessa
Een Russische gangster, een Cubaanse spion en een gladjanus uit Miami beramen een plan om een sovjetonderzeeër voor vele miljoenen aan een drugskartel te verkopen.
De documentaire Operation Odessa is uitgebracht in 2018 en duurt 93 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Operation Odessa op Moviemeter

Score: 3,25 van de 5

Een Russische gangster, een Cubaanse spion en een gladjanus uit Miami beramen een plan om een nucleaire onderzeeër voor vele miljoenen aan een drugskartel te verkopen. De film is een gangsterepos van Brooklyn naar Miami en van Cali naar Moskou. De documentaire vertelt het verhaal van drie vrienden die de Russische maffia, het Calikartel en de DEA te vlug af waren. Het verhaal werd een internationale mediasensatie, maar de waarheid over wat er echt is gebeurd is tot nu toe een mythe van de onderwereld gebleven.

Operation Odessa op IMDB

Score: 7,5 van de 10

From the director and producers of The Seven Five comes Operation Odessa, a true crime thriller about a Russian mobster, a Miami playboy and a Cuban spy who teamed up to sell a nuclear ...

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Operation Odessa

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Yeh Kaali Kaali Ankhein
Een man begeeft zich op glad terrein om zijn leven terug te krijgen wanneer de dochter van een invloedrijke politicus uit alle macht probeert hem voor zich te winnen.
Stay Close
Als Carlton Flynn 17 jaar later op precies dezelfde avond verdwijnt als Stewart Green, komt er een kettingreactie op gang in de levens van de mensen om hen heen.
Crime Scene: The Times Square Killer
In het New York van de jaren 70 jaagt de 'Torso Killer' op vrouwen om zijn fantasieën te bevredigen terwijl hij de politie ontwijkt. Een docuserie over duistere misdaad.
Anxious People
Een bankovervaller houdt de bezoekers van een open huis gegijzeld tot hij plotseling in rook opgaat. De politie staat versteld en iedereen wordt verdacht.
WWII in Color: Road to Victory
Aangrijpend historisch beeldmateriaal en deskundig commentaar bieden diepgaande inzichten in de leidende figuren en beslissende keerpunten in de Tweede Wereldoorlog.