Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Operation Finale

Film, 2018, 123 minuten
Operation Finale
In 1960 gaan Israëlische spionnen op een gedurfde missie om de beruchte nazioorlogsmisdadiger Adolf Eichmann voor het gerecht te brengen. Gebaseerd op feiten.
De film Operation Finale is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 123 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Deze film is Intellectueel, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Operation Finale op IMDB

Score: 6,5 van de 10

A team of secret agents set out to track down the Nazi officer who masterminded the Holocaust.

Trailer

Acteurs in Operation Finale

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels [Origineel];Duits;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Operation Finale

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Memory Games
Bekijk het enorme potentieel van de hersenen om dingen te memoriseren door de ogen van vier competitieve geheugenatleten die technieken en inzichten delen.
Adam Devine: Best Time of Our Lives
De bezielde comedian Adam Devine praat over tiener-gêne, ontmoetingen met sterren, zijn auditie voor 'Pitch Perfect' en meer in deze special vanuit zijn thuisstad Omaha.
Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers
Jaren geleden luidde Bob Lazar de klok over Area 51. Nu legt hij uit aan welke buitenaardse technologie hij werkte en hoe de overheid hem het zwijgen wilde opleggen.
So was von da
De eigenaar van een noodlijdende muziekclub geeft een laatste knalfeest. Vrienden, vijanden en vreemde feestbeesten komen samen voor een bizarre oudejaarsavond.
Bigfoot Junior
Als Adam zijn vermiste vader vindt, begrijpt hij dat zijn vader een goede reden had om te vluchten: hij is Bigfoot! Adam ontdekt ook Bigfoot-eigenschappen bij zichzelf.