Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Operation Finale

Film, 2018, 123 minuten
Operation Finale
In 1960 gaan Israëlische spionnen op een gedurfde missie om de beruchte nazioorlogsmisdadiger Adolf Eichmann voor het gerecht te brengen. Gebaseerd op feiten.
De film Operation Finale is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 123 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Deze film is Intellectueel, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Operation Finale op IMDB

Score: 6,5 van de 10

A team of secret agents set out to track down the Nazi officer who masterminded the Holocaust.

Trailer

Acteurs in Operation Finale

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels [Origineel];Duits;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Operation Finale

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Drug King
Een onbeduidende smokkelaar uit Busan stort zich in de jaren 70 halsoverkop op de drugshandel. Hij groeit uit tot de belangrijkste exporteur van drugs naar Japan.
The Intent 2: The Come Up
Tijdens een reis naar Jamaica heeft een Londense bende het gemunt op een lid dat samenwerkt met een rivaliserende bende. Maar een van hen blijkt een undercoveragent.
Grace of Monaco
Grace Kelly is inmiddels prinses van Monaco. Terwijl ze een aanbod overweegt om haar carrière in Hollywood te hervatten, helpt ze haar land in een geschil met Frankrijk.
Gantz
Twee tieners belanden na hun dood in een appartement met een onheilspellende zwarte bal en moeten een bloederig spel spelen waarin ze op buitenaardse wezens jagen.
Tarzan
Deze prachtige Disney-bewerking van de klassieker van Burroughs over de aapman begint diep in het oerwoud als baby Tarzan geadopteerd wordt door een gorillafamilie.