Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Operações Especiais

Film, 2015, 98 minuten
Operações Especiais
Een team van integere politiemensen, waaronder een vastbesloten groentje, neemt het in een probleemwijk van Rio de Janeiro op tegen wederzijdse corruptie en achterdocht.
De film Operações Especiais is uitgebracht in 2015 en duurt 98 minuten. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Operações Especiais op IMDB

Score: 6,4 van de 10

A group of honest police is sent to a country town to solve the problem of high crime. Soon they solve the problem while newcomer Francis (Cléo Pires) must overcome their limits to prove that it has value. They are acclaimed by public opinion. But before long the application of the force of the law begins to annoy everyone and the true enemy is revealed. Is our society is prepared for an honest cop?

Acteurs in Operações Especiais

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Portuguees (Brazilië)
Ondertiteling: Frans;Portuguees (Brazilië);Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Operações Especiais

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Carter
Een man wordt wakker zonder zich iets te kunnen herinneren. Een mysterieuze stem uit een apparaatje in zijn oor stuurt hem op een gevaarlijke missie om gijzelaars te redden.
Justice Served
Een groep vrijheidsstrijders valt de rechtszaak binnen van een witte politieagent die een zwarte man heeft neergeschoten. Het hele land volgt de gijzeling op televisie.
Keep Breathing
Wanneer een vliegtuigje in de Canadese wildernis neerstort, moet de enige overlevende tegen de elementen en haar innerlijke demonen strijden om in leven te blijven.
Fast & Feel Love
Een kampioen bekers stapelen vecht voor zijn verwaarloosde liefdesleven terwijl hij zijn titel van snelste stapelaar ter wereld verdedigt.
Fool's Gold
Een nieuwe aanwijzing geeft deze fortuinjager de hoop om een legendarische schat te vinden... en zijn huwelijk te redden.