Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

One of Us

Documentaire, 2017, 95 minuten
One of Us
In de nasleep van trauma en geweld krijgen drie chassidische joden te maken met uitbanning, angst en gevaar als ze proberen hun ultraorthodoxe gemeenschap te verlaten.
De documentaire One of Us is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 95 minuten. Filmmakers Heidi Ewing en Rachel Grady kregen een Oscar-nominatie voor hun documentaire Jesus Camp uit 2006. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. One of Us is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Intellectueel, Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

One of Us op Moviemeter

Score: 2,08 van de 5

Melanie Roberts is onderzoeksjournaliste van beroep. Ze infiltreert in een sekte, waarvan de leden in een gebergte in Californië wonen. Aan het hoofd van de sekte - die bestaat uit een aantal vrouwen - staat de charismatische Brent. Melanie hoopt dat zij Brent kan ontmaskeren, maar komt tot de conclusie dat ze de controle kwijtraakt.

One of Us op IMDB

Score: 4,3 van de 10

A young journalist goes deep undercover within a mountain commune and becomes manipulated by a duplicitous cult leader.

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals One of Us

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crime Scene: The Times Square Killer
In het New York van de jaren 70 jaagt de 'Torso Killer' op vrouwen om zijn fantasieën te bevredigen terwijl hij de politie ontwijkt. Een docuserie over duistere misdaad.
WWII in Color: Road to Victory
Aangrijpend historisch beeldmateriaal en deskundig commentaar bieden diepgaande inzichten in de leidende figuren en beslissende keerpunten in de Tweede Wereldoorlog.
Basically, Johnny Moped
De aankomende punklegende Paul Halford, bekend als Johnny Moped, en zijn band komen tot hun recht in deze documentaire waarin ze hun wilde jaren 70 opnieuw beleven.
5 Seconds Of Summer: So Perfect
Deze vier Australiërs zijn niet zomaar een boyband. Deze documentaire volgt de opkomst van de poppunkrockers 5 Seconds of Summer en hun wilde tourneeleven.
Puff: Wonders of the Reef
Een babykogelvis reist door een wonderlijke, microwereld vol fantastische wezens terwijl hij een huisje zoekt in het Groot Barrièrerif.