Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

One in a Billion

Documentaire, 2016, 69 minuten
One in a Billion
Dit is het verhaal van Satnam Singh Bhamara. Hij slaagde erin om zijn droom waar te maken: de eerste NBA-speler worden die in Indië geboren is.
De documentaire One in a Billion is uitgebracht in 2016 en duurt 69 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

One in a Billion op Moviemeter

Score: 2,93 van de 5

“One in a Billion” volgt het levensverhaal van Satnam Singh Bhamara. Hij woonde in Ballo Ke, een agrarisch dorp op het platteland van India en trok naar New York City. Hij probeerde de geschiedenis te veranderen. Hij slaagde erin om zijn droom waar te maken: de eerste NBA-speler worden die in India is geboren.

One in a Billion op IMDB

Score: 6,8 van de 10

In a country of 1.2 billion people and in a sport with billions of fans worldwide, there has yet to be a single Indian-born player drafted in the NBA. One in a Billion follows the global journey of Satnam Singh Bhamara from his home of Ballo Ke, a farming village in rural India, to the bright lights of New York City as he attempts to change history. Building up to a climactic draft night after years of hard work, Satnam hopes to finally create the long-awaited connection between India and the NBA.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals One in a Billion

Coach Carter

Coach Carter

(2005)

Iverson

Iverson

(2014)

Umrika

Umrika

(2015)

Captive

Captive

(2016)

Last Chance U

Last Chance U

(2020)

Shooter

Shooter

(2018)

Brown Nation

Brown Nation

(2016)

Barry

Barry

(2016)

#Rucker50

#Rucker50

(2016)

My Way

My Way

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Cyber Hell: Exposing an Internet Horror
Een netwerk van online chatrooms vol zedenmisdrijven kon floreren dankzij anonimiteit en uitbuiting. De jacht op de exploitanten vergde lef en vasthoudendheid.
Vier auf vier Rädern - Familienausflug bis ans Ende der Welt
Deze documentaire volgt een gezin van vier op hun maandenlange roadtrip door Zuid-Amerika, terwijl ze op avontuur nieuwe uitdagingen aangaan.
Conversaciones con Álvaro Siza
De vermaarde architect Álvaro Siza kijkt terug op zijn jeugdige passies en inspiraties, zijn werken en zijn creatieve proces.
Blame Game
In de duistere wereld van elektronisch afval leidt een gebrek aan recycling, juridische onduidelijkheid en meedogenloze bedrijven tot een giftige stortplaats in Ghana.
Beer Is Cheaper Than Therapy
Deze documentaire onderzoekt de tragische gevolgen van het vechten aan de frontlinies voor Amerikaanse soldaten en veteranen op de militaire basis Fort Hood.