Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

One Direction: This Is Us

1D3D
Film, 2013, 92 minuten, 7.148 beoordelingen
One Direction: This Is Us
Prijswinnende documentairemaker Morgan Spurlock richt zijn camera op de populaire boyband One Direction. Hij filmt hun optredens en neemt een kijkje achter de schermen.
De film One Direction: This Is Us is uitgebracht in 2013 en duurt 92 minuten. De voor een Oscar genomineerde Morgan Spurlock regisseert deze documentaire over het boybandfenomeen One Direction. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

One Direction: This Is Us op Moviemeter

Score: 3,08 van de 5

One Direction is een boyband uit het Verenigd Koninkrijk. Ze eindigden in 2010 als derde in het Britse talentenjachtprogramma X-Factor. Hun coach was Simon Cowell. Hun eerste single werd uitgeroepen tot 'Fastest selling single of 2011', De rest is geschiedenis: records van The Beatles en Coldplay werden verbroken. Regisseur Morgan Spurlock volgt de band op de voet tijdens een tournee en biedt naast interviews een kijkje achter de schermen van deze hit-sensatie.

One Direction: This Is Us op IMDB

Score: 4 van de 10

A look at Niall, Zayn, Liam, Louis, and Harry's meteoric rise to fame, from their humble hometown beginnings and competing on the X-Factor, to conquering the world and performing at London's famed O2 Arena.

Acteurs in One Direction: This Is Us

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Spaans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals One Direction: This Is Us

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
The Eddy
De eigenaar van een Parijse jazzclub laat zich in met gevaarlijke criminelen terwijl hij vecht om zijn bedrijf, zijn band en zijn tienerdochter te beschermen.
LA Originals
Fotograaf Estevan Oriol en kunstenaar Mister Cartoon pasten hun Chicano-achtergrond toe op rauwe kunst, die invloed had op de straatcultuur, hiphop en nog veel meer.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Miles Davis: Birth of the Cool
Ontdek in deze documentaire het ware verhaal van jazzlegende Miles Davis, met nooit eerder vertoonde beelden en interviews met beroemdheden.