Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

On My Block

Tv-serie, 2021
On My Block
In een ruige buurt in Los Angeles wordt de vriendschap van vier intelligente, grappige en streetwise tieners op de proef gesteld wanneer ze naar de middelbare school gaan.
De tv-serie On My Block is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.On My Block is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Ontroerend, Geestig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

On My Block op IMDB

Score: 8,1 van de 10

A coming-of-age story about four bright, street-savvy friends navigating their way through high school in the gritty inner city of South Central Los Angeles. Dealing with the danger of getting their friend out of a gang and friends turning into romance, danger is constant.

Acteurs in On My Block

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals On My Block

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
Tamara Falcó: La marquesa
In deze realityserie staat het leven van socialite Tamara Falcó centraal. Ze zoekt en vindt een balans tussen werk, ontspanning en haar beroemde familie.
KAKEGURUI TWIN
Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.
Trainwreck: Woodstock '99
Woodstock 1969 stond voor vrede en muziek, maar de revival in 1999 liep uit op drie dagen agressie, rellen en gewonden. Waarom ging het zo vreselijk mis?