Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Öldür Beni Sevgilim

Film, 2019, 100 minuten
Öldür Beni Sevgilim
Een koppel met geldproblemen wordt uit elkaar gedreven, maar ze winnen de loterij en besluiten samen te blijven. Tot de dood hen scheidt.
De film Öldür Beni Sevgilim is uitgebracht in 2019 en duurt 100 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Öldür Beni Sevgilim op IMDB

Score: 4,9 van de 10

Can the excitement of the national lottery save a finished marriage? Or is it the end of that marriage? In this fun comedy, Demet and Okan will learn the answer to this question.

Acteurs in Öldür Beni Sevgilim

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Turks;Engels;Frans

Meer zoals Öldür Beni Sevgilim

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Iliza Shlesinger: Unveiled
Daar komt de bruid – en ze heeft van alles te zeggen. De pasgetrouwde Iliza Shlesinger ontleedt huwelijkstradities en laat je lachen om die van haar.
Klaus
Een egoïstische postbode en een eenzame speelgoedmaker sluiten een onvoorstelbare vriendschap. Ze brengen blijdschap in een koude, donkere stad die het hard nodig heeft.
Earthquake Bird
In Tokio van de jaren 80 wordt een mysterieuze expat verdacht van de moord op haar vriendin, die is verdwenen na een driehoeksrelatie met een fotograaf.
House Arrest
Het vrijwillige huisarrest van een man die de wereld beu is, leidt door de gelijktijdige aankomst van een gek pakket en een nieuwsgierige journalist tot komische fouten.
Fadily Camara : La plus drôle de tes copines
De onstuitbare Franse comedian Fadily Camara zet met grappen, levendige personages en fysieke comedy een energieke stand-upshow neer in La Cigale in Parijs.