Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Öldür Beni Sevgilim

Film, 2019, 100 minuten
Öldür Beni Sevgilim
Een koppel met geldproblemen wordt uit elkaar gedreven, maar ze winnen de loterij en besluiten samen te blijven. Tot de dood hen scheidt.
De film Öldür Beni Sevgilim is uitgebracht in 2019 en duurt 100 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Öldür Beni Sevgilim op IMDB

Score: 4,9 van de 10

Can the excitement of the national lottery save a finished marriage? Or is it the end of that marriage? In this fun comedy, Demet and Okan will learn the answer to this question.

Acteurs in Öldür Beni Sevgilim

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Turks;Engels;Frans

Meer zoals Öldür Beni Sevgilim

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Avengers of Justice: Farce Wars
Een gepensioneerde superheld brengt zijn ontspoorde team misdaadbestrijders opnieuw bij elkaar als twee oude vijanden de aarde dreigen te bevriezen.
Used Goods
Om te ontsnappen aan inhalige farmaceutische boeven en zijn baanbrekende kankeronderzoek te beschermen, vermomt een medisch wetenschapper zich als een arme verkoper.
La Grande Classe
Twee beste vrienden willen hun oude vlammen en de pestkoppen van vroeger laten zien hoe succesvol ze nu zijn en maken een wild feest van hun schoolreünie.
Falling Inn Love
Een carrièrevrouw uit San Francisco laat haar stadse leven achter zich als ze een oude herberg in Nieuw-Zeeland wint en deze samen met een knappe aannemer renoveert.
Dave Chappelle: Sticks & Stones
Dave Chappelle geeft zijn onverbloemde mening over de wapencultuur, de opiatencrisis en de vele celebrityschandalen in deze rebelse stand-upspecial opgenomen in Atlanta.