Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Okja

옥자
Film, 2017, 121 minuten
Okja
Een zachtaardig reuzendier en het meisje dat haar grootbracht, raken verstrikt in een web van dierenactivisme, commerciële hebzucht en wetenschappelijke ethiek.
De film Okja is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 121 minuten. Tilda Swinton, Jake Gyllenhaal en Paul Dano spelen in dit moderne sprookje van regisseur Bong Joon Ho ('Snowpiercer'). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Okja is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Ontroerend, Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Okja op Moviemeter

Score: 3,41 van de 5

Mija (Seo-Hyeon Ahn) is een jong meisje van het platteland dat een vriendschap sluit met 'Okja', een groot beest dat zachtaardig en vriendelijk van geest is. Op een dag moet Mija alles op het spel zetten om te voorkomen dat een machtig, multinationaal bedrijf haar beste vriend kan ontvoeren.

Okja op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Okja is a movie starring Tilda Swinton, Paul Dano, and Seo-hyun Ahn. A young girl risks everything to prevent a powerful, multinational company from kidnapping her best friend - a fascinating beast named Okja.

Acteurs in Okja

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Okja

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.