Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Oh, Hello On Broadway

Film, 2017, 102 minuten
Oh, Hello On Broadway
Twee verwarde oude mannen met een wonderlijk verleden en een liefde voor tonijn verwelkomen een onverwachte gast in deze opname van de populaire Broadway-comedy.
De film Oh, Hello On Broadway is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 102 minuten. In de befaamde 'Kroll Show' staan Kroll en Mulaney centraal als de oude grappenmakers Gil Faizon en George St. Geegland. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Oh, Hello On Broadway is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Oh, Hello On Broadway op IMDB

Score: 7,8 van de 10

Oh, Hello on Broadway is a TV movie starring Nick Kroll, John Mulaney, and Steve Martin. Two delusional geriatrics reveal curious pasts, share a love of tuna and welcome a surprise guest in this filming of the popular comedy show.

Acteurs in Oh, Hello On Broadway

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Oh, Hello On Broadway

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie
De tienerturtles en hun mystieke ninjakrachten worden op de proef gesteld wanneer meedogenloze wezens uit een ander universum totale chaos willen veroorzaken.
Darlings
Badru hoopt dat haar opvliegende man zal veranderen als hij stopt met drinken. Maar als hij in zijn woede te ver gaat, zinnen zij en haar moeder op wraak.
Wedding Season
Asha en Ravi voelen de druk van hun ouders om te trouwen. Ze doen alsof ze daten tijdens een zomer vol bruiloften, maar hun list loopt mis als ze echte gevoelens krijgen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
¿Qué culpa tiene el karma?
Als haar jongere zus en de jongen op wie ze verliefd was, zich verloven, moet modeontwerpster Sara uitzoeken of haar vermeende pech de echte oorzaak is van haar tegenslagen.