Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Wonder Weeks

Film, 2023, 91 minuten
The Wonder Weeks
Drie moderne stellen zoeken een balans tussen hun relatie en veeleisende carrière en proberen om te gaan met de onvoorspelbare kanten van het ouderschap.
De film The Wonder Weeks is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 91 minuten. Hilarische comedy van de makers van 'F*ck de liefde 2' met Sallie Harmsen, Soy Kroon, Katja Schuurman en Sarah Chronis. Geschikt voor alle leeftijden. The Wonder Weeks is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Wonder Weeks

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Frans;Nederlands - Audiodescriptie;Nederlands [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals The Wonder Weeks

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Rat Catcher
Een professionele rattenvanger staat centraal in dit minder bekende, korte verhaal van Roald Dahl.
Do Not Disturb
Een man van middelbare leeftijd krijgt na de pandemie een nieuw baantje in een rustig hotel, maar de eerste nacht wordt dankzij een paar excentrieke gasten een wild avontuur.
The Swan
Twee grote, domme pestkoppen zitten meedogenloos achter een kleine, briljante jongen aan in dit korte verhaal van Roald Dahl voor jongvolwassenen.
Love is in the Air
Een onafhankelijke piloot vecht om haar familiebedrijf te behouden, maar wordt verliefd op de man die is uitgestuurd om haar luchtvaartactiviteiten voorgoed te beëindigen.
The Wonderful Story of Henry Sugar
Deze bewerking van Wes Anderson van dit verhaal van Roald Dahl gaat over een rijke man die een buitengewone vaardigheid onder de knie probeert te krijgen om te kunnen valsspelen.