Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Odd Squad

Tv-serie, 2015
Odd Squad
Wanneer er vreemde dingen gebeuren in de stad, lossen de jonge agenten Olive, Otto en de rest van de Odd Squad de zaak op met hun gezond verstand en rekenkunsten.
De tv-serie Odd Squad is uitgebracht in 2015. Deze kinderserie won tien Daytime Emmy's, waaronder Beste script, Beste regie en Beste acteur (Isaac Kragten). Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze tv-serie is Meeslepend, Geschift, Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Odd Squad op IMDB

Score: 8 van de 10

Geared for children ages 5-8, "Odd Squad" follows two young agents, Olive and Otto, who are part of an agency that seeks to save the day using math when odd things happen.

Acteurs in Odd Squad

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Engels [Origineel];Duits;Nederlands;Frans
Ondertiteling: Spaans;Arabisch;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Odd Squad

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.