Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ocho apellidos catalanes

Spanish Affair 2
Film, 2015, 106 minuten
Ocho apellidos catalanes
De Spaanse provinciale mentaliteit wordt duidelijk wanneer een man uit Baskenland wil voorkomen dat zijn dochter met een Catalaan trouwt.
De film Ocho apellidos catalanes is uitgebracht in 2015 en duurt 106 minuten. Deze sequel van een bioscoophit werd een nog groter succes en brak Spaanse records tijdens het openingsweekend in 2015. Deze film is Hilarisch, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ocho apellidos catalanes op Moviemeter

Score: 2,62 van de 5

Alle alarmbellen gaan bij Koldo (Karra Elejalde) rinkelen wanneer hij erachter komt dat zijn dochter Amaia (Clara Lago) het uitgemaakt heeft met Rafa (Dani Rovira) en verliefd is geworden op een Catalaan (Berto Romero). Hij reist af naar Sevilla om Rafa te overtuigen dat hij haar terug moet winnen. Samen vertrekken ze naar Catalonië om Amalia terug te halen.

Ocho apellidos catalanes op IMDB

Score: 5,3 van de 10

Amaia after breaking up with Rafa, falls in love with a Catalonian. Koldo, her father, goes to Sevilla to persuade Rafa to go to Catalonia and take Amaia's heart back.

Acteurs in Ocho apellidos catalanes

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans (Spanje);Duits;Nederlands

Meer zoals Ocho apellidos catalanes

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sextuplets
Als een aanstaande vader ontdekt dat hij deel is van een zesling, gaat hij op een wilde reis om zijn biologische familie te ontmoeten. Marlon Wayans speelt de zes rollen.
La Pequeña Suiza
Na de ontdekking van het graf van de zoon van Willem Tell in een Baskisch stadje wordt de weerspannige bevolking aangezet tot een lobby voor annexatie door Zwitserland.
Whindersson Nunes: Adulto
De Braziliaanse YouTube-sensatie Whindersson Nunes blikt terug op het begin van zijn carrière en nog veel meer in een reeks speelse verhalen en bijzondere liedjes.
Tiffany Haddish Presents: They Ready
Tiffany Haddish kiest zes verschillende comedians die hun rauwe humor tonen in een reeks dynamische specials.
The Inbestigators
Vier slimme schoolkinderen beginnen hun eigen detectivebureau en vloggen over hun avonturen. Daardoor worden ze al gauw vrienden.