Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ocho apellidos catalanes

Spanish Affair 2
Film, 2015, 106 minuten
Ocho apellidos catalanes
De Spaanse provinciale mentaliteit wordt duidelijk wanneer een man uit Baskenland wil voorkomen dat zijn dochter met een Catalaan trouwt.
De film Ocho apellidos catalanes is uitgebracht in 2015 en duurt 106 minuten. Deze sequel van een bioscoophit werd een nog groter succes en brak Spaanse records tijdens het openingsweekend in 2015. Deze film is Hilarisch, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ocho apellidos catalanes op Moviemeter

Score: 2,62 van de 5

Alle alarmbellen gaan bij Koldo (Karra Elejalde) rinkelen wanneer hij erachter komt dat zijn dochter Amaia (Clara Lago) het uitgemaakt heeft met Rafa (Dani Rovira) en verliefd is geworden op een Catalaan (Berto Romero). Hij reist af naar Sevilla om Rafa te overtuigen dat hij haar terug moet winnen. Samen vertrekken ze naar Catalonië om Amalia terug te halen.

Ocho apellidos catalanes op IMDB

Score: 5,3 van de 10

Amaia after breaking up with Rafa, falls in love with a Catalonian. Koldo, her father, goes to Sevilla to persuade Rafa to go to Catalonia and take Amaia's heart back.

Acteurs in Ocho apellidos catalanes

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans (Spanje);Duits;Nederlands

Meer zoals Ocho apellidos catalanes

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Well-Intended Love
Om een ​​beenmergdonatie veilig te stellen, sluit een actrice met een leukemie-diagnose een huwelijksovereenkomst met een jonge CEO. Liefde en geheimen staan ​​in de weg.
Murder Mystery
Op een langverwachte reis naar Europa proberen een New Yorkse agent en zijn vrouw, die kapster is, een bizarre moord op het jacht van een miljardair op te lossen.
Savage Raghda
Om zijn zoon te helpen gebruikt een alleenstaande vader ten einde raad zijn visagie-talent om zich als vrouw te verkleden en zo een ​​rol in een commercial te krijgen.
Jo Koy: Comin' In Hot
Comedian Jo Koy treedt op in Hawaii en geeft zijn eerlijke mening over culturele eigenaardigheden, vaderschap zonder filters en nog veel meer.
Luka Chuppi
Een dorps stel doet alsof ze gaan trouwen, zodat ze kunnen samenwonen. Ze verbergen het voor hun orthodoxe families en raken in talloze ongemakkelijke situaties verzeild.