Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

NOVA: CyberWar Threat

Documentaire, 2015, 53 minuten
NOVA: CyberWar Threat
De National Security Agency heeft wereldwijd een indrukwekkende en angstaanjagende reputatie op het gebied van de constant veranderende cyberoorlogsvoering.
De documentaire NOVA: CyberWar Threat is uitgebracht in 2015 en duurt 53 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

NOVA: CyberWar Threat op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Cyber weapons have the ability to inflict physical damage on factories, power plants and pipelines.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals NOVA: CyberWar Threat

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Gantz
Twee tieners belanden na hun dood in een appartement met een onheilspellende zwarte bal en moeten een bloederig spel spelen waarin ze op buitenaardse wezens jagen.
The Story of Us with Morgan Freeman
Verken de kracht van liefde, geloof, macht, oorlog, vrede, rebellie en vrijheid in deze serie over zaken die de mensheid binden en vernietigen.
Larry Charles' Dangerous World of Comedy
De legendarische comedyschrijver en regisseur Larry Charles reist de wereld rond op zoek naar humor op de meest ongebruikelijke, onverwachte en gevaarlijke plaatsen.
Behind the Curve
Maak kennis met de groeiende, wereldwijde groep theoretici die ervan overtuigd is dat de aarde plat is, maar leeft in een samenleving die dit idee stellig verwerpt.
Los días de Ayotzinapa
Deze docureeks weerlegt het verhaal van de Mexicaanse overheid over hoe en waarom 43 studenten van de Escuela Normal Rural de Ayotzinapa in 2014 verdwenen in Iguala.