Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

NOVA: CyberWar Threat

Documentaire, 2015, 53 minuten
NOVA: CyberWar Threat
De National Security Agency heeft wereldwijd een indrukwekkende en angstaanjagende reputatie op het gebied van de constant veranderende cyberoorlogsvoering.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals NOVA: CyberWar Threat

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Back Street Girls -GOKUDOLS-
Als straf voor een megablunder moeten drie gangsters zich laten ombouwen om een meidengroep te vormen en deel te worden van de ondergrondse J-Pop-scene.
Home Made Simple
Experts op het gebied van ontwerpen, timmeren en koken gaan bij mensen thuis op bezoek om samen hun woonruimte te transformeren en hun leven te vereenvoudigen.
Out of Many, One
In deze korte documentaire vertellen mensen met verschillende achtergronden hun persoonlijke verhaal terwijl ze zich voorbereiden op het Amerikaanse naturalisatie-examen.
Bad Banks
Seksisme in de financiële sector wordt aan de kaak gesteld in deze serie over investeerder Jana. Haar ideale werkgever is mogelijk net zo corrupt als de vorige.
Trotsky
De complexe historische figuur Leon Trotski komt weer tot leven in deze epische biografie over het tumultueuze leven van de Russische revolutionair.