Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nooit Meer Slapen

Nooit meer slapen
Film, 2016, 107 minuten
Nooit Meer Slapen
Een jonge geoloog trekt door de verlaten toendra van Noorwegen om meteorieten te bestuderen en raakt geleidelijk niet alleen de weg kwijt, maar ook zijn verstand.
Deze film is Intellectueel

Nooit Meer Slapen op IMDB

A young geologist ventures out into the vast tundra of northern Norway to finish his research on meteorite craters, only to get hopelessly lost in both the wilderness and his own mind.

Director:

Acteurs in Nooit Meer Slapen

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Nooit Meer Slapen

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Alex Strangelove
Het plan van middelbarescholier Alex Truelove om zijn maagdelijkheid te verliezen aan zijn knappe vriendin Claire gaat mis wanneer hij de net zo innemende Elliot ontmoet.
Outside In
Een 38-jarige man die onterecht in de gevangenis zit bouwt een ingewikkelde, levensveranderende band op met de vrouw die vocht voor zijn vervroegde vrijlating.
Under The Skin
Een verleidelijke alien is op zoek naar slachtoffers: nietsvermoedende mannen die ze kan betoveren en die daarna worden verslonden door een vreemde vloeibare diepte.
Keep the Lights On
De fysieke romance tussen een homoseksuele filmmaker en een advocaat groeit al snel uit tot een complexe relatie vol tegenstrijdige verlangens.
Jane Got a Gun
Als haar man bijna wordt vermoord, gaat vastberaden pioniersvrouw Jane Hammond samen met haar voormalige geliefde de strijd aan met een leger van wraakzuchtige outlaws.