Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nooit Meer Slapen

Nooit meer slapen
Film, 2016, 107 minuten
Nooit Meer Slapen
Een jonge geoloog trekt door de verlaten toendra van Noorwegen om meteorieten te bestuderen en raakt geleidelijk niet alleen de weg kwijt, maar ook zijn verstand.
Deze film is Intellectueel

Nooit Meer Slapen op IMDB

A young geologist ventures out into the vast tundra of northern Norway to finish his research on meteorite craters, only to get hopelessly lost in both the wilderness and his own mind.

Director:

Acteurs in Nooit Meer Slapen

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Nooit Meer Slapen

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Casper en Emma - Beste Vriendjes
Casper is bang om naar de kleuterschool te gaan, maar wordt al snel beste vrienden met Emma. Hun levendige knuffels raken ook bevriend. Maar dan verdwijnt mevrouw Konijn!
My Sister's Keeper
Een voormalige advocate belandt weer in de rechtszaal als zij en haar man worden aangeklaagd door hun 11-jarige dochter, die de macht over haar eigen lichaam eist.
Trotsky
De complexe historische figuur Leon Trotski komt weer tot leven in deze epische biografie over het tumultueuze leven van de Russische revolutionair.
Memories of the Alhambra
Als de directeur van een investeringsbedrijf zoekt naar de mysterieuze maker van een innovatieve augmented-reality game, ontmoet hij een vrouw met een hostel in Spanje.
Pine Gap
Op de geheime Amerikaans-Australische defensiebasis Pine Gap ontstaan barsten in de belangrijke alliantie terwijl spionnen samenwerken maar elkaar ook tegenwerken.